Overig

Hiswa Gaskeuring

Ieder jaar weer vernemen we in de media van ernstige ongevallen op pleziervaartuigen waarbij later blijkt dat een falende gasinstallatie de oorzaak was. De gevolgen van een gaslek of explosie op een boot zijn zéér ernstig.

Meestal blijkt achteraf dat veel leed voorkomen had kunnen worden, mits de aanwezige gasinstallatie had voldaan aan de gestelde veiligheidseisen.  Een pleziervaartuig dat explodeert door een gaslek of ondeugdelijke apparatuur, dat wilt u toch ook niet? Daarom gaskeuring, voor ieders veiligheid!

Gas gedraagt zich als een vloeistof en stroomt naar het laagste punt bij lekkage. Dit is juist de reden waarom het belangrijk is aandacht te besteden aan uw installatie.

Gas aan boord wordt meestal gebruikt voor koken of verwarmen. Als de apparatuur betrouwbaar is, gaat het jaren mee, maar bij een ondeugdelijke apparatuur of aansluiting is het rampzalig.

Reddingsmiddelen

Als u uw reddingsvesten bij ons inlevert dan laten wij deze voor u keuren zodat u er weer zeker bent dat deze werken. Niet geheel onbelangrijk is ook uw reddingsvlot. Deze kunt u aanleveren en u ontvangt deze weer met certificaat retour.

U zou het misschien snel vergeten, maar ook uw brandblusser aan boord kan verlopen, daarom bieden wij u ieder jaar de mogelijkheid om deze mee te laten keuren met die van ons.

Nood vuurwerk hebben wij niet op voorraad in onze winkel, maar u kunt altijd hetgeen u wenst bij ons bestellen.

Neem vandaag nog contact met ons op

+31 (0) 187 - 61 25 24

info@jachthaven-atlantica.nl

Zeedijk 54 / 56
3243 LG Stad aan 't Haringvliet

Stay up to date

Atlantica

Jachthaven Atlantica is een full service jachthaven en ligt goed beschut tegen de zuidwester bries of erger en heeft toch een open verbinding met het Haringvliet.

Newsletter