Faciliteiten

Sanitair

Ons prachtige voorzieningengebouw met havenkantoor, watersportwinkel en toiletgebouw is van alle gemakken voorzien. Voldoende mooie en ruime sanitaire voorzieningen voor dames en heren.

De kinderkamer mag u zeker niet missen! Deze heeft een apart baby badje en kinderdouche in wel heel speelse vormen. Dit maakt het badderen pas echt een feest. 

De aparte MIVA kamer biedt ook voor mindervaliden de mogelijkheid te douchen. Een wasserette met wasmachine en droger voor als u terug komt van vakantie of juist als u tijdens uw vakantie bij ons komt als passant.

In het kleine toiletgebouw aan de andere kant van de haven zijn ook gescheiden douches en toiletten. Aan de buitenzijde bevind zich een afvoer voor het chemisch toilet.

 

Jachthaven Betaalkaart

Warm water in de douches gaat met de jachthaven betaalkaart. U koopt voor € 5,00 een pasje welke u zelf in het toiletgebouw kunt opladen. Het tegoed op deze kaart kunt u gebruiken in de douches. U betaald alleen wat u gebruikt. U kunt de jachthaven betaalkaart ook gebruiken voor de wasmachine of de droger.

 

Deze kaart kunt u op meerdere jachthavens in Nederland gebruiken. Er staan nl. meerdere digitale portemonnees op. Kijk hier voor meer informatie en een overzicht van deelnemende havens. Meer informatie vindt u ook op www.jachthavenbetaalkaart.nl

Speeltuin

Uw kinderen vermaken zich prima in de speeltuin welke gelegen is op de jachthaven. Behalve een zandbak staan er diverse speeltoestellen, een pingpongtafel en is er een voetbalveld.

Er is een stalling voor je optimist/jol en een jollensteiger om deze te water te laten.

Ook bevind zich net buiten het terrein van de jachthaven een strandje. Genoeg te beleven voor alle leeftijden!
Trailerhelling & Tankstation

In de kraanbaan is ook de trailer helling waar u -tegen betaling- gebruik van kan maken.

Met een los ticket of een abonnement kunt u hier altijd uw boot te water laten om lekker te gaan varen of vissen.

Bij de kraan is het tankstation. U kunt hier de boot aanmeren en aftanken met diesel. Hier bevind zich ook het uitpompstation voor vuilwater en oliehoudend water.

Neem vandaag nog contact met ons op

+31 (0) 187 - 61 25 24

info@jachthaven-atlantica.nl

Zeedijk 54 / 56
3243 LG Stad aan 't Haringvliet

Stay up to date

Atlantica

Jachthaven Atlantica is een full service jachthaven en ligt goed beschut tegen de zuidwester bries of erger en heeft toch een open verbinding met het Haringvliet.

Newsletter