Onderhoud

Onderhoud aan uw boot

Voor uiteenlopende werkzaamheden zoals onderhoud, reparatie en gaskeuringen bent u bij ons aan het juiste adres.

U mag bij ons op het terrein zelf aan de boot werken of het aan ons uitbesteden. Werk laten uitvoeren door derden is niet toegestaan.

Hieronder ziet u wat zoal de mogelijkheden zijn, maar staat uw probleem er niet bij? Dan kan u het altijd aan ons ervaren personeel vragen.


Onderhoud aan het onderwaterschip

U kunt het schuren van het onderwaterschip aan ons uitbesteden en als u het schilderen van het onderwaterschip aan ons uitbesteedt, dan schuren wij altijd eerst het onderwaterschip i.v.m. de hechting.

Als de anodes niet meer werken, kunt u de zink/aluminium of magnesium anodes door ons laten vervangen.

Onderhoud aan de romp/dek

Wij poetsen de romp en/of de bovenkant professioneel met de beste producten van Riwax. Ook compleet schilder- en lakwerk behoort tot onze mogelijkheden.

Steeds meer wordt teak dek vervangen door kunststof teak. Dit kunnen wij ook voor u uit handen nemen.

Wij kunnen ook als uw boot in het water ligt deze regelmatig een wasbeurt geven zodat deze schoon is als u komt.Onderhoud aan polyester/gelcoat

Een polyester reparatie, aanpassing op maat of gelcoat reparatie is altijd een vak apart. Als u schade heeft, dan maken wij dat weer tot een glad geheel.Onderhouds aan uw mechanische installatie

Onze monteurs kunnen de motor voor u winterklaar maken, een uitgebreide motorbeurt geven incl. vervangen van alle filters en olie, een saildrive flap vervangen en nog veel meer.

Van Volvo en Yanmar hebben wij de meest courante producten op voorraad.Houtbewerking en reparatie

Er zijn diverse vormen van houtbewerking, van interieur tot reparaties aan uw teak dek. Onze monteurs zorgen ervoor dat het er weer strak uit ziet.

Zeilen en tuigen

Sommige werkzaamheden aan zeilen en tuigage doen wij zelf. Voor de overige werkzaamheden werken wij nauw samen met gerenommeerde bedrijven.

U kunt ook uw zeilen en/of bootkappen bij ons inleveren om te laten wassen en een coating te geven.
.

Electronische vernieuwing of onderhoud

Het aanpassen of vernieuwen van uw navigatie is soms ook wenselijk. Wij bouwen navigatie instrumenten, kaartplotters, kompassen en marifoons voor u in.


Neem vandaag nog contact met ons op

+31 (0) 187 - 61 25 24

info@jachthaven-atlantica.nl

Zeedijk 54 / 56
3243 LG Stad aan 't Haringvliet

Stay up to date

Atlantica

Jachthaven Atlantica is een full service jachthaven en ligt goed beschut tegen de zuidwester bries of erger en heeft toch een open verbinding met het Haringvliet.

Newsletter